مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از اجرایی شدن مرحله اول این طرح در 40 مدرسه شهر کرمان خبر داد.
به گزارش کرمانشهرآنلاین؛ محمد محسنبیگی با اشاره به اهمیت تغذیهی سالم بهویژه بین کودکان و نوجوانان گفت: در این طرح نیم چاشت شامل نان، پنیر و گردو و کیک اسفناج با شیر برای تغذیه دانش آموزان استفاده میشود.
وی با اشاره به تغییر ذائقهی دانش آموزان، خواستار توجه بیشتر به تغذیهی سالم و غنیشده با انواع گروههای غذایی و با بستهبندی جذاب شد.
محسنبیگی با تأکید بر فرهنگسازی در زمینهی تغذیه سالم، افزود: تغذیهی سالم و مناسب، استراحت کافی و فعالیت بدنی مناسب، زمینهساز سلامت پایدار است.
محسنبیگی بزرگترین مشکل و چالش آیندگان را ضعف جسمانی به واسطهی زندگی ماشینی و تغذیهی نامناسب برشمرد و گفت: هرچقدر از مواد غذایی سالم فاصله بگیرید، ذائقهی شما هم از تغذیهی سالم فاصله میگیرد.
زهرا نجفی