امروز : پنج شنبه 7 ارديبهشت 1396 / 19:29
نظر و پیشنهاد

امام علی علیه السلام: عفّت، نفس را مصون مى دارد و آن را از پستیها دور نگه مى دارد.

در شب مبعث پیامبر گرامی اسلام؛

بوستان طبیعت افتتاح شد

در شب مبعث پیامبر گرامی اسلام (صلی‌الله‌علیه‌وآله) بوستان چهار هکتاری طبیعت در کرمان افتتاح شد.

فرماندار کرمان:

صلاحیت 318 نفر از داوطلبان انتخابات شورای شهر کرمان تایید شد

فرماندار کرمان گفت: پس از طی مراحل قانونی، از مجموع 389 داوطلب انتخابات پنجمین دوره‌ی شورای اسلامی شهر کرمان صلاحیت 318 نفر به تایید هیات اجرایی و نظارت شهرستان رسید.

دبیر هیأت عالی نظارت بر انتخابات شهر و روستای استان کرمان خبر داد:

آمادگی هیأت نظارت استان برای دریافت اعتراض داوطلبان رد صلاحیت شده

دبیر هیأت عالی نظارت بر انتخابات شهر و روستای استان کرمان گفت: این هیأت از ساعت هشت فردا صبح آماده دریافت شکایت‌های داوطلبان رد صلاحیت ‌شده خواهد بود.

در نشست عمومی شورا؛

بودجه‌ی سال آینده‌ی شهرداری کرمان 650 میلیارد تومان مصوب شد

در نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان بودجه‌ی سال آینده‌ی شهرداری کرمان 650 میلیارد تومان مصوب شد.

جانشین مدیر پروژه‌های خاتم در شهر کرمان مطرح کرد:

استفاده از تکنولوژی روز دنیا در تقاطع‌های غیرهم‌سطح شهر کرمان

جانشین مدیر پروژه‌های خاتم در شهر کرمان گفت: از 389 نفر نیرویی که به‌وسیله‌ی قرارگاه خاتم در کرمان به کار گرفته شده‌اند، فقط پنج نفر غیربومی هستند.



زمان انتشار :
پنج شنبه 31 فروردين 1396 | 14:58
 شماره خبر :
9601137

نخستین جشنواره‌ی طبخ غذاهای دریایی در کرمان برگزار شد

نخستین جشنواره‌ی طبخ غذاهای دریایی در کرمان برگزار شد
نخستین جشنواره‌ی طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با هدف آشنایی دانش‌آموزان و والدین آن‌ها با روش‌های متنوع طبخ آبزیان، برگزار شد.
به گزارش کرمان‌شهرآن‌لاین، نخستین جشنواره‌ی طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با هدف آشنایی دانش‌آموزان و والدین آن‌ها با روش‌های متنوع طبخ آبزیان در محل دبیرستان دخترانه‌ی فلسطین (حسین باقری) کرمان برگزار شد.
رها ابوالقاسمی افزود: هم‌زمان با برگزاری جشنواره، کارگاه آموزشی طبخ آبزیان و غذاهای دریایی ویژه‌ی بانوان و مادران دانش آموزان با حضور کارشناسان تغذیه برگزار می‌شود.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، هدف از اجرای جشنواره را فرهنگ سازی در خصوص ترویج مصرف ماهی و آبزیان بین خانواده‌های کرمانی عنوان کرد و گفت: آشنا نبودن بانوان با روش‌های طبخ ماهی و آبزیان، اهمیت برگزاری چنین جشنواره‌ای را در کرمان دو چندان کرد و در راستای اهمیت دادان به ماهی و آبزیان در سبد غذایی خانوارها به عنوان غذای سلامتی، برگزاری چنین جشنواره‌هایی در دستور کار قرار گرفت.
وی اضافه کرد: در این جشنواره به دانش‌آموزان فرصت پخت و پز ماهی داده می‌شود و در پایان به 10 نفر از بهترین‌ها جوایزی اهدا خواهد شد.
نظرات »
  • زهره در تاریخ 3 اردیبهشت 1396 ساعت 02:16:33 نوشته:
    کار جالب و خوبی هست آفرین
لطفاً نظر خود را درباره این مطلب بنویسید:
نام :


پست الکترونیکی :


نظر شما : *