امروز : دوشنبه 5 تير 1396 / 20:07
نظر و پیشنهاد

امام صادق علیه السلام:هر گاه بنده فراوان استغفار کند، نامه عملش در حالی بالا رود که می درخشد.

رییس پلیس آگاهی استان کرمان:

کشفیات قاچاق 42 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است

رییس پلیس آگاهی فرماندهی نیروی انتظامی استان کرمان گفت: کشفیات قاچاق درسه ماهه‌ی نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 42 درصد افزایش داشته است.

استاندار کرمان:

کارشناسان میراث فرهنگی برای بررسی خانه شهر به کرمان می‌آیند

استاندار کرمان گفت: در گفت‌وگو با معاون سازمان میراث فرهنگی کشور مقرر شد،کارشناسان برجسته‌ی میراث فرهنگی کشور برای بررسی جنبه‌های میراثی ملموس و غیرملموس خانه‌ شهر به کرمان سفر کنند.

مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

دشمن از موشک‌های ما می‌ترسد

مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راهپیمایی روز قدس گفت: دشمن از موشک‌های ما می‌ترسد، زیرا می‌داند جمهوری اسلامی ایران انبارهایی از این موشک‌ها دارد.

در نشست عمومی شورا؛

بودجه‌ی سال آینده‌ی شهرداری کرمان 650 میلیارد تومان مصوب شد

در نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان بودجه‌ی سال آینده‌ی شهرداری کرمان 650 میلیارد تومان مصوب شد.

جانشین مدیر پروژه‌های خاتم در شهر کرمان مطرح کرد:

استفاده از تکنولوژی روز دنیا در تقاطع‌های غیرهم‌سطح شهر کرمان

جانشین مدیر پروژه‌های خاتم در شهر کرمان گفت: از 389 نفر نیرویی که به‌وسیله‌ی قرارگاه خاتم در کرمان به کار گرفته شده‌اند، فقط پنج نفر غیربومی هستند.



زمان انتشار :
پنج شنبه 31 فروردين 1396 | 14:58
 شماره خبر :
9601137

نخستین جشنواره‌ی طبخ غذاهای دریایی در کرمان برگزار شد

نخستین جشنواره‌ی طبخ غذاهای دریایی در کرمان برگزار شد
نخستین جشنواره‌ی طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با هدف آشنایی دانش‌آموزان و والدین آن‌ها با روش‌های متنوع طبخ آبزیان، برگزار شد.
به گزارش کرمان‌شهرآن‌لاین، نخستین جشنواره‌ی طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با هدف آشنایی دانش‌آموزان و والدین آن‌ها با روش‌های متنوع طبخ آبزیان در محل دبیرستان دخترانه‌ی فلسطین (حسین باقری) کرمان برگزار شد.
رها ابوالقاسمی افزود: هم‌زمان با برگزاری جشنواره، کارگاه آموزشی طبخ آبزیان و غذاهای دریایی ویژه‌ی بانوان و مادران دانش آموزان با حضور کارشناسان تغذیه برگزار می‌شود.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، هدف از اجرای جشنواره را فرهنگ سازی در خصوص ترویج مصرف ماهی و آبزیان بین خانواده‌های کرمانی عنوان کرد و گفت: آشنا نبودن بانوان با روش‌های طبخ ماهی و آبزیان، اهمیت برگزاری چنین جشنواره‌ای را در کرمان دو چندان کرد و در راستای اهمیت دادان به ماهی و آبزیان در سبد غذایی خانوارها به عنوان غذای سلامتی، برگزاری چنین جشنواره‌هایی در دستور کار قرار گرفت.
وی اضافه کرد: در این جشنواره به دانش‌آموزان فرصت پخت و پز ماهی داده می‌شود و در پایان به 10 نفر از بهترین‌ها جوایزی اهدا خواهد شد.
نظرات »
  • زهره در تاریخ 3 اردیبهشت 1396 ساعت 02:16:33 نوشته:
    کار جالب و خوبی هست آفرین
لطفاً نظر خود را درباره این مطلب بنویسید:
نام :


پست الکترونیکی :


نظر شما : *