جستجو در اخبار
کلمه :
بخش :
از تاريخ : تا تاريخ :

...

شماره خبر شماره خبر : 8906120
تاریخ انتشار چهارشنبه 17 شهريور 1389
ساعت انتشار 12:42:11


اجرای طرح مدام در مدارس راهنمایی استان
رییس گروه آموزش راهنمایی اداره‎ی کل آموزش و پرورش استان، از اجرای طرح «مدام» به صورت آزمایشی در مدارس راهنمایی استان در سال تحصیلی جدید خبر داد.

محمدعلی‏راد در گفت‏وگو با خبرنگار کرنا با اشاره به این‏که طرح «مدام» به معنای مشارکت دادن دانش‏آموزان در امور آموزشی و اداری مدارس است، گفت: هدف اصلی اجرای این طرح، تقویت حس مسئولیت‏پذیری دانش‏آموزان و رشد و پرورش مهارت‏های زندگی و اجتماعی در بین آن‎ها و هم‏چنین تقویت و بهبود برنامه‏ریزی مدیریت آموزشگاهی است.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح دانش‏آموزان را از آموزش سنتی و تئوری به سوی آموزش تلفیقی هم‎راه با اندیشه، عمل و مشارکت گروهی دانش‏آموزان در حوزه‎ی شناختی سوق می‏دهد.
وی ادامه داد: با اجرای طرح مدام دانش‏آموزان در اداره‎ی مدرسه سهیم می‏شوند، ضمن این‏که این امر باعث اغنای روانی و اجتماعی آنان و در نتیجه آمادگی برای قبول مسئولیت‏های دیگر خواهد شد.
راد اضافه کرد: استان کرمان و چند استان دیگر به عنوان استان‏های منتخب در سطح کشور برای اجرای این طرح معرفی شده‏اند.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان‏های جیرفت، بم، کهنوج، سیرجان، رفسنجان، زرند و نواحی یک و دو آموزش و پرورش استان کرمان به عنوان مجری این طرح در استان انتخاب شده‏اند.
راد گفت: محور اجرای قانونی این طرح شورای معلمان است و این شورا کار نظارت، هدایت و جهت‏دهی دانش‏آموزان به سوی اهداف نظام آموزش و پرورش را بر عهده دارد.
شایان ذکر است جلسه‏های توجیهی ویژه‎ی کارشناسان آموزش راهنمایی شهرستان‏های مجری و مدیران منتخب بعد از ماه رمضان برگزار می‏شود.
ایرانمنش


نظر شما نظر شما


گزارش تصويري

آخرین اخبار کرنا