جستجو در اخبار
کلمه :
بخش :
از تاريخ : تا تاريخ :

...

شماره خبر شماره خبر : 890684
تاریخ انتشار يکشنبه 14 شهريور 1389
ساعت انتشار 10:38:28


به مناسبت هفته‏ی دفاع مقدس انجام می‏شود:
بازسازی عملیات والفجر 8 در کرمان
معاون هماهنگ‏کننده‎ی سپاه ثارالله استان کرمان، از بازسازی عملیات والفجر «8»به مناسبت هفته‎ی دفاع مقدس در کرمان خبر داد.

حسین اسماعیل‏بیگی در گفت‏وگو با خبرنگار کرنا با اشاره به ‏این‏که در هفته‎ی دفاع مقدس، کار معرفی، بازسازی و بازگویی 30 عملیات بزرگ دوران دفاع مقدس به 30 استان کشور محول شده است، گفت: در این راستا بازسازی عملیات والفجر «8» به دلیل نقش لشکر 41 ثارالله در این عملیات، به استان کرمان محول شده است.
وی افزود: این اقدام گامی مؤثر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و پیش‏بینی شده است که حداقل سه هزار نفر از این عملیات بازدید کنند.
وی برگزاری گردهمایی بزرگ فرماندهان و فاتحان دفاع مقدس، برگزاری 21 برنامه‎ی فرهنگی و خاطره‏نویسی و حضور فعال فرماندهان دوران دفاع مقدس در ویژه برنامه‏های رسانه‏ای استان به منظور تبیین معارف و حقایق جنگ را از برنامه‏های هفته‎ی دفاع مقدس در کرمان برشمرد.
اسماعیل‏بیگی افزود: هم‏چنین برگزاری ویژه برنامه‏های روز سرباز، تجلیل از سربازان نمونه، عطرافشانی و گلباران قبور مطهر شهدا و دیدار با خانواده‏های شهدا و ایثارگران، برگزاری مسابقات دو و میدانی، تیراندازی و اعطای نشان افتخار به رزمندگان دارای سابقه‎ی بیش از یک‏سال حضور در جبهه، از دیگر برنامه‏های سپاه ثارالله استان کرمان در هفته‎ی دفاع مقدس است.
گفتنی است هفته‎ی دفاع مقدس از 31 شهریورماه سال جاری آغاز می‎شود.
ایرانمنش


نظر شما نظر شما


گزارش تصويري

آخرین اخبار کرنا