دوشنبه 29 بهمن 1403
  • شورا و شهر
  • شماره خبر: 9611604
  • 15 خرداد 1403
  • 12:53
  • امتیاز:5/4
  • امتیاز شما
بلوار «شهید مصطفی خمینی» حدفاصل سه‌راه «ادیب» تا پل «۹ دی» آسفالت شد

در ادامه جهاد آسفالت معابر شهر کرمان؛

بلوار «شهید مصطفی خمینی» حدفاصل سه‌راه «ادیب» تا پل «۹ دی» آسفالت شد

در ادامه جهاد آسفالت معابر شهر کرمان، بلوار «شهید مصطفی خمینی»، حدفاصل سه‌راه «ادیب» تا پل «۹ دی» آسفالت شد.

به گزارش کرنا، معاون حمل‌ونقل و امورزیربنایی شهردار کرمان، مساحت آسفالت بلوار «شهید مصطفی خمینی»، حدفاصل سه‌راه «ادیب» تا پل «۹ دی» را ۸۲۰۰ مترمربع برشمرد و افزود: اجرای آسفالت ضلع شرقی بلوار «شهید مصطفی خمینی»، حدفاصل سه‌راه خیابان «شهیدان اعتباری» تا سه‌راه «ادیب» نیز، به مساحت ۶۵۰۰ مترمربع، آغاز شد.

محمدرضا یحیی‌زاده گفت: این اقدام در ادامه جهاد آسفالت معابر شهر کرمان توسط پیمانکار و تحت نظارت مدیریت کنترل و نظارت بر پروژه‌های عمرانی شهرداری کرمان اجرا شده است.

وی افزود: با افزایش ظرفیت اجرای آسفالت از طریق پیمانکاران، خدمت‌رسانی در زمینه روکش آسفالت معابر اصلی و پرتردد با سرعت و کیفیت مناسب در سال‌جاری ادامه دارد.

0